Integratie en geautomatiseerde controles

Ondervindt u ook hinder van continue veranderende goederencodes en regelgeving en loopt u daarmee ook het risico op een foutief ingevulde aangifte? Dan is onze integratiemodule een goede oplossing! 

Onze applicatie is modulair opgebouwd om heel eenvoudig te kunnen integreren met uw bestaande systemen en processen. Het voordeel hiervan is dat wij in staat zijn om delen van uw aangiftes te automatiseren en controleren. Uit ervaring blijkt dat het bijhouden van bijvoorbeeld artikelstambestanden en het controleren van wijzigingen in regelgeving ten behoeve van GPA-aangiftes een arbeidsintensieve en tijdrovende taak is. Dit gebeurt nu vooral nog handmatig in bijvoorbeeld Excel-bestanden of lijsten in andere systemen. 

API-koppeling

Met onze API-koppeling (integratie) is het mogelijk om dit soort processen te automatiseren en te controleren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het automatisch controleren van informatie over goederencodes zoals: het bestaan van de goederencode, wijzigingen op de goederencode, het automatisch aanvullen van invoerrechten en andere regelgeving per land. Zoals bijvoorbeeld antidumpregelingen op basis van de door u aangeleverde goederencodes / bestanden. Dit kan eenmalig, periodiek of continu. Aanvullend is een overzicht van alle recente wijzigingen in goederencodes ook een mogelijkheid. Hierdoor weet u precies wat er in de nieuwe aangifte dient te worden aangepast ten opzichte van de vorige/laatste. 

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, alle informatie die in onze applicatie beschikbaar is kan op deze manier aangeleverd worden.

Voor meer informatie over onze integratie komen wij graag met u in gesprek. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.